On-line ответы

Вы можете бесплатно спросить специалиста по квартирным вопросам

Заглавие вопроса (не более 80 симв.)

Описание (не менее 100 симв.)

Ваше имя

Защита:   Спросить

Нас спрашивали:

Смотреть все вопросы...

Основні обмеження та застереження щодо результатів оцінки квартири

Щоб уникнути будь яких непорозумінь, ми вважаємо своїм боргом попередити, про те, що використання результатів цієї оцінки в яких-небудь інших цілях буде некоректним. Окремі частини цього Звіту не можуть трактуватися окремо, а тільки з повним текстом оригіналу Звіту, з урахуванням усіх прийнятих в ньому допущень і обмежень.

Цей Звіт є конфіденційним для Оцінювача квартири і Замовника.

Представлений висновок про вартість має рекомендаційний характер, може бути прийнятий або відхилений Замовником, і не може бути основою того, що права на об'єкт оцінки перейдуть з одних рук в інші за розрахованою вартістю.

Звіт про оцінку є лише незалежним судженням Суб'єкта оціночної діяльності. Згідно із статтею 32 "Закони про оцінку" оцінювачі і Суб'єкти оціночної діяльності несуть відповідальність за порушення вимог "Закону про оцінку" в порядку, встановленому законами України.

Звіт призначений для Замовника і не може передаватися іншим юридичним або фізичним особам з метою, яка не передбачена метою цієї оцінки.

Звіт має силу тільки в повному об'ємі (з відповідними Додатками) і може бути використаний виключно з метою, яка в ньому вказана.

Замовник самостійно відповідає за усі юридично значимі рішення, прийняті їм у зв'язку з цим Звітом, а також за використання результатів оцінки з метою, яка не передбачена цим Звітом.

Замовник має право посилатися на виводи, викладені в цьому звіті і використовувати їх виключно з відміченою метою, забезпечуючи при цьому не розголошування методики оцінки, яка міститься в ньому. Оцінювач зобов'язується забезпечити конфіденційність інформації, отриманої від Замовника і усіх виводів, які містяться в Звіті.

Оцінювач підтверджує, що оцінка проводилася відповідно до професійних стандартів, рівень кваліфікації залучених до роботи фахівців відповідав складності і особливостям оцінки.

Оцінювач вважає себе вільним від відповідальності, витрат і зобов'язань, які можуть бути висунені третіми особами, у разі неправомірного використання результатів цієї незалежної оцінки.

При визначенні вартості об'єкту оцінки, Оцінювач не брав до уваги можливе виникнення умов непереборної сили.

Можливі допустимі погрішності розрахунків також обумовлюють обмежувальні умови оцінки.

Фотоматеріали представлені в цьому Звіті виключно з метою ілюстрації.

Копії документів, приведені в розділі "Додатки" зняті з матеріалів, наданих Замовником. У разі їх не достовірності, цей факт визначатиме обмежувальні умови оцінки.

Висновок про вартість квартири, визначену в Звіті, відноситься до усього об'єкту в цілому, будь-яке співвідношення частини вартості з частиною або елементом об'єкту оцінки є неправомірним, якщо це не обумовлено в Звіті.

Розрахунки в рамках проведення оцінки здійснювалися з використанням комп’ютерних програм. У розрахункових таблицях і формулах будуть приведені округлені до цілих значення показників.

Місце розташування об’єктів порівняння на мапі у цьому Звіті вказане зі слів продавців, та наводиться лише для візуалізації наданої інформації, щодо місця розташування квартири. Оцінювач жодним чином не може гарантувати точність наданої продавцями інформації, та не бере на себе відповідальність за можливе викривлення такої інформації.

Порівнюючи технічний паспорт та фактичне планування можна замітити деякі перепланування а саме: вхід до комірок замуровано, а самі комірки демонтовано; вхід в кухню замурований і зроблений новий; ванна та вбиральня поєднано і зроблено новий вхід; в вітальні частково демонтована стіна і зроблено дверний проєм для переходу в інакші кімнати. Зміни зазначені на рисунку:

Перепланування відсутнє, все відповідає плану квартири

Просмотров: 2191 | Добавлено: 09 марта 2013

Добавить комментарий:

Можете представиться: Стили текста: Кнопка добавить:
Текст Вашего комментария:
 

Добавить объявление


 

Объявления

Смотреть все объявления...

На нашем сайте ВКвартире размещено очень много интересных статей квартирной тематике, а так же тематики жилой недвижимости Украины. Смотрите другие интересные статьи от лучших юридических, финансовых, политических и экономических специалистов в области жилой недвижимости.