On-line ответы

Вы можете бесплатно спросить специалиста по квартирным вопросам

Заглавие вопроса (не более 80 симв.)

Описание (не менее 100 симв.)

Ваше имя

Защита:   Спросить

Нас спрашивали:

Смотреть все вопросы...

Утеплення будинків, утеплення виробничих приміщень

Багато людей часто задають собі питання: а для чого мені утеплювати будинок якщо в ньому і так не холодно? Багатьом здається що це дійсно правда і тому даже не задумуються. Але не дарма в давні часи коли будували будинок використовували різні методи які допомагали зберегти тепло в приміщенні де знаходились люди.

Нещодавно газові відносини між Росією та Україною відкрили і другу «сторону медалі» утеплення будівель. Виходячи з розмов серед населення, сьогодні утеплення будинків роздивляються вже як економія коштів затрачених на опалення. Це дійсно пряме призначення утеплення будинків.

Господарі будинків з індивідуальним опаленням, керівники підприємств з власними котельнями можуть з відповідальностю заявити, що на обігрів утепленого приміщення витрачається приблизно на на 40% менше коштів чим на не утеплене. Основна перевага відчувається під час осені-весна, коли на вулиці вже холодно а в будинку ще не опалюється. Літом на вулиці жарко, що даже виходити на вулицю не хочеться, а в будинку чи квартирі прохолодно, так що не потрібно включати кондиціонер, частіше навіть не потрібно витрачати кошти на його купівлю.

На сьогодні в світі розроблено багато видів теплоізоляцій таких як: пінопласт, мінеральна вата, базальтова вата, піноізол, унипор, целюлозний наповнювач, пінобетон, екструдірований пінопласт, та багато іншого.

Просмотров: 2145 | Добавлено: 29 августа 2013

Добавить комментарий:

Можете представиться: Стили текста: Кнопка добавить:
Текст Вашего комментария:
 

Добавить объявление


 

Объявления

Смотреть все объявления...

На нашем сайте ВКвартире размещено очень много интересных статей квартирной тематике, а так же тематики жилой недвижимости Украины. Смотрите другие интересные статьи от лучших юридических, финансовых, политических и экономических специалистов в области жилой недвижимости.