On-line ответы

Вы можете бесплатно спросить специалиста по квартирным вопросам

Заглавие вопроса (не более 80 симв.)

Описание (не менее 100 симв.)

Ваше имя

Защита:   Спросить

Нас спрашивали:

Смотреть все вопросы...

Ліноліум: основні переваги і недоліки

Еластичні покриття нового покоління давно вже не нагадують лінолеум минулих років. Вони більш міцні й довговічні, можуть мати різні кольори і візерунки. Тому лінолеум складає гідну конкуренцію іншим видам покриттів для підлоги.

Еластичні покриття, які виготовляються з поліхлорвінілу, екологічні та нешкідливі для здоров'я. Лінолеум буває одношаровим (гомогенним) і багатошаровим (гетерогенним), він також розрізняється товщиною.

Натуральні покриття виробляють методом змішування пробкової муки та деревини з барвниками і матеріалом, до складу якого входять вапняк і натуральні смоли. Створена маса прокочується і зміцнюється знизу джутом, а зверху покривається воском для підвищення міцності і стійкості до стирання і виникнення подряпин.

Переваги еластичного покриття для підлоги: стійкий до механічного тиску, попелу від сигарет і хімікатів, до дії вологи. Є види покриття, спеціально пристосовані для підлоги з обігрівом, а також мають амортизуючі і антиелектростатичні властивості. Лінолеум зберігає колір і малюнок на протязі всього терміну експлуатації, а через відсутність стиків його легко тримати в чистоті.

До недоліків лінолеуму відноситься його недовговічність в порівнянні з іншими видами покриття, при цьому одношаровий лінолеум менш стійкий до утворення вм'ятин. Еластичне покриття, до складу якого входять синтетичні матеріали, при горінні утворює небезпечні для здоров'я хімічні сполуки. Після укладання лінолеум ще деякий час виділяє запах, поки він не зникне, приміщенням не рекомендується користуватися. Покриття, що не має звукоізоляційного шару, є таким же шумним, як і ламінат.

Просмотров: 2421 | Добавлено: 05 сентября 2013

Добавить комментарий:

Можете представиться: Стили текста: Кнопка добавить:
Текст Вашего комментария:
 

Добавить объявление


 

Объявления

Смотреть все объявления...

На нашем сайте ВКвартире размещено очень много интересных статей квартирной тематике, а так же тематики жилой недвижимости Украины. Смотрите другие интересные статьи от лучших юридических, финансовых, политических и экономических специалистов в области жилой недвижимости.