On-line ответы

Вы можете бесплатно спросить специалиста по квартирным вопросам

Заглавие вопроса (не более 80 симв.)

Описание (не менее 100 симв.)

Ваше имя

Защита:   Спросить

Нас спрашивали:

Смотреть все вопросы...

Види кахлю і його укладання

Кахель - це відмінний матеріал для покращення інтер'єру коридору, кухні або ванної кімнати. Але його укладання завдання досить непросте та в результаті Ви отримаєте відмінний вигляд, практичність у використанні і догляді. Для якісного укладання кахлю необхідне вміння і професіоналізм фахівців у своїй справі.

Довіривши їм цей процес Ви позбавите себе від багатьох турбот. Отже, розглянемо, чим є кахель і як його правильно укладати. Кахель - це прямокутна пластина, що складається з обпаленої кераміки. Ще кахель називають плиткою. Черепиця може представляти із себе як складну мозаїку, так і найпростіший малюнок. Кахель можна виготовити чотирма способами: литтям, різкою, екструдуванням і пресуванням.

Плитка може бути підлоговою, декоративною і тротуарною. Підлогову плитку зазвичай виробляють з природного каменю та кераміки. Таким видом кахлю викладають підлогу. Ця плитка досить часто зустрічається в громадських місцях, особливо в лікарнях і поліклініках.

Що стосується декоративної плитки, то її назва говорить сама за себе. Зазвичай вона має форму цікавої мозаїки на стіні, стелі або на підлозі будівлі. Досить часто її застосовують також для облицювання печей і камінів.

Тротуарна плитка виробляється в основному для укладання тротуару. Її можна зробити двома способами: вібропресуванням і вібролиттям. Вони відрізняються якістю і довговічністю. Наприклад, вібропресований кахель відмінно підходить для тротуару в громадських місцях, а вібролитий — для двору, дачі або будинку. Таке покриття виглядає дуже красиво і естетично.

Що стосується укладання кахлю, то воно вимагає до себе професійного підхіду, а також якісних матеріалів. Вибір малюнка, розміру, фактури і кольору може бути різноманітним. Перед тим, як укладати плитку поверхня повинна бути водонепроникною, рівною і міцною. Тут неприпустимі нерівності і порожнечі. Тому що вони можуть викликати тріщини на кахлі і тоді його доведеться замінити.

Перед тим як укладати кахель зробіть всі необхідні виміри і розрахунки. Приступайте до роботи, тільки тоді, коли маєте достатньо якісного матеріалу та інформації, як правильно укладати плитку, а краще зверніться за допомогою до професіоналів!

Просмотров: 2345 | Добавлено: 05 сентября 2013

Добавить комментарий:

Можете представиться: Стили текста: Кнопка добавить:
Текст Вашего комментария:
 

Добавить объявление


 

Объявления

Смотреть все объявления...

Где купить натяжные и подвесные потолки в Черкассах. . цены на ремонт квартиры обзор

На нашем сайте ВКвартире размещено очень много интересных статей квартирной тематике, а так же тематики жилой недвижимости Украины. Смотрите другие интересные статьи от лучших юридических, финансовых, политических и экономических специалистов в области жилой недвижимости.