On-line ответы

Вы можете бесплатно спросить специалиста по квартирным вопросам

Заглавие вопроса (не более 80 симв.)

Описание (не менее 100 симв.)

Ваше имя

Защита:   Спросить

Нас спрашивали:

Смотреть все вопросы...

В Україні 22 тисячі квартир продадуть у рамках житлових програм

На форумі «Міська й заміська нерухомість-2013» обговорили госполітику в житловому будівництві

Минулого тижня Міністерство регіонального розвитку, будівництва й ЖКГ України, Комітет ВР по будівництву й Конфедерація будівельників України провели Форум міської й заміської нерухомості.

У числі обговорених питань значилися законодавчі ініціативи в будівельній галузі, перспективи будівельного ринку України, правове регулювання інвестиційної діяльності й банківських кредитних програм у житловому будівництві, тенденції ринку житлової нерухомості, у тому числі житла економ-класу та ін.

Прес-релізу даного заходу Мінрегион ще не оприлюднив, а в ЗМІ просочилася лише інформація про семінар «Державні програми забезпечення населення України житлом: реалії й перспективи», основним доповідачем якого був радник міністра регіонального розвитку Анатолій Беркута.

Чиновник повідомив, що профільне відомство працює над активізацією державних житлових програм, і в Україні цього року в рамках цих програм за бюджетні засоби заплановано звести більше 4500 квартир.

У ході семінару було відзначено, що вирішити квартирне питання українців можна також за допомогою формування фонду соціального житла й оренди житла із правом наступного викупу під 3% річних.

За словами Беркути, на сьогоднішній день у країні є 22,5 тис. квартир, які по всіх параметрах підходять для реалізації по державних житлових програмах, брати участь у яких побажали майже 40 тис. українців. І якщо Мінрегиону вдасться залучити - під гарантію держави - достатній обсяг кредитів, то воно «зможе вирішити житлову проблему десятків тисяч українців».

Просмотров: 1790 | Добавлено: 11 марта 2013

Добавить комментарий:

Можете представиться: Стили текста: Кнопка добавить:
Текст Вашего комментария:
 

Добавить объявление


 

Объявления

Смотреть все объявления...

https://stalar.ua дымоходы киев - купить дымоходы.

Смотрите другие интересные, актуальные и полезные новости про недвижимость Украины. Здесь собраны самые лучшие новости для наших посетителей, касающихся квартирных вопросов, вопросов жилой недвижимости и многое другое, что будет полезно для Вас.