On-line ответы

Вы можете бесплатно спросить специалиста по квартирным вопросам

Заглавие вопроса (не более 80 симв.)

Описание (не менее 100 симв.)

Ваше имя

Защита:   Спросить

Нас спрашивали:

Смотреть все вопросы...

Розрахунок вартості квартири

Ріелтори, працюючі на ринку нерухомості м. Львова, ділять квартири за станом внутрішніх оздоблюваних і санітарно-технічних робіт на наступні категорії:

  • Квартира з авторським дизайном – квартира має сучасне планування, при ремонті використовувалися сучасні високоякісні та дорогі обробні матеріали, вікна і двері з цінних порід дерева, сантехніка замінена на дорогу імпортну, в сан. вузлі і кухні імпортна дорога кахляна плитка у відмінному стані. Ремонтні роботи виконувалися з залученням професійних дизайнерів.
  • Квартира з євроремонтом – квартира має сучасне планування, при ремонті використовувалися сучасні обробні матеріали, вікна і двері або з цінних порід дерева, або з металопластика, сантехніка замінена на дорогу імпортну, в сан. вузлі і кухні імпортна дорога кахляна плитка у відмінному стані.
  • Квартира у відмінному стані – в квартирі зроблений ремонт, столярня або у відмінному стані, або замінена на нову, але без використовування цінних порід дерева, сантехніка у відмінному стані, в сан. вузлі і кухні імпортна кахляна плитка у гарному стані.
  • Квартира у доброму стані – в квартирі або зроблений косметичний ремонт, або ремонт був зроблений в недалекому минулому, і її стан можна охарактеризувати як квартира, що не потребує ремонту, столярня і сантехніка у хорошому стані, в сан. вузлі і кухні вітчизняна або імпортна не дорога кахляна плитка у хорошому стані, в кухні може бути фанерована лише робоча стінка.
  • Квартира в задовільному стані – в квартирі ремонт був зроблений досить давно, і її стан можна охарактеризувати як квартира, що потребує косметичного ремонту, столярня і сантехніка в робочому задовільному стані, в сан. вузлі і кухні кахляна плитка або відсутня, або морально застаріла.
  • Квартира в незадовільному стані («під капітальний ремонт») – оздоблення квартири вимагає капітального ремонту, столярня і сантехніка вимагає заміни.
  • Квартира від будівельників – квартира розташована у новобудові , має чорнове оздоблення, встановлені вікна та зовнішні двері, внутрішні отвори не заповнені, інженерні мережі розведені, електротехнічні та сантехнічні прилади, як правило, не встановлено.

Аналізуючи ринкові данні нами була виявлена наступна залежність та діапазон значень корегувань.

Значення корегувань варіюється в залежності від місцерозташування квартири, тобто вартості 1м2, у квартири, що розташована в центрі міста, як правило більша ніж у квартири на околиці міста, а вартість ремонтних робіт однакова, тому значення корегувань для таких квартир буде різна.

Вбудовані меблі виготовляються по індивідуальному замовленню, для конкретного приміщення і після демонтажу вони не можуть бути встановлені в іншому приміщенні, виходячи з чого більшість продавців розглядають їх як невід'ємну частину об'єкта, яка, безумовно, у цілому підвищує його вартість на 2-10% у залежності від площі об'єкта оцінки, кількості і якості вбудованих меблів і техніки

Просмотров: 3379 | Добавлено: 09 марта 2013

Добавить комментарий:

Можете представиться: Стили текста: Кнопка добавить:
Текст Вашего комментария:
 

Добавить объявление


 

Объявления

Смотреть все объявления...

На нашем сайте ВКвартире размещено очень много интересных статей квартирной тематике, а так же тематики жилой недвижимости Украины. Смотрите другие интересные статьи от лучших юридических, финансовых, политических и экономических специалистов в области жилой недвижимости.